Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بردسکن، این شهرستان با وجود ۳۰ هزار بیمه شده سالهاست از نبود  درمانگاه تامین اجتماعی محروم است و این افراد در صورت بیماری اگر بخواهند از مزایای درمانی که در قبال پرداخت حق بیمه برایشان به صورت یک حق درآمده، بهره‌مند شوند باید به شهرستان‌های اطراف بروند؛ رنجی که قوز بالا قوز رنج بیماری است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ضرورت انکارنشدنی باعث شد دی ماه سال ۹۸، مسئولین هم به فکر بیفتند و کلنگ احداث را در زمینی که از قبل در بلوار امام علی(ع) برای این کار در نظر گرفته بودند، بر زمین بزنند، اما خیلی زود زمین مذکور معارض پیدا کرد و حالا  پس از ۱۸ ماه، تنها دستاورد این پروژه رفع معارض است.

رئیس شعبه تامین اجتماعی بردسکن در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با بیان اینکه شهرستان بردسکن بیش از ۳۰ هزار بیمه شده اصلی و تبعی دارد، می‌گوید: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده و حمایت‌های دستگاه قضا پروژه زمین درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن تعیین تکلیف شد و طرف پرونده محکوم شد.

رضا خطایی احداث درمانگاه تامین اجتماعی را در شهرستان ضروری دانسته و ادامه می‌دهد: متاسفانه اکثر بیمه شدگان که نیاز درمانی دارند به شهرستان‌های هم‌جوار مراجعه می‌کنند که با پیگیری‌های انجام شده و موافقت مدیر درمان تامین اجتماعی استان عملیات اجرایی این پروژه در آینده نه چندان دور آغاز می‌شود.

موضوع را از فرماندار بردسکن هم پیگیری می‌کنم

مجتبی شاکری عنوان می‌کند: درپی داشتن معارض زمین درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن موضوع توسط رئیس دادگستری و دادستان شهرستان پیگیری و با اقدامات انجام شده زمین درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن رفع معارض شد.

فرماندار بردسکن ادامه می‌دهد: دراین رابطه مکاتباتی با مدیر درمانگاه تامین اجتماعی استان انجام شد که با توجه به اینکه این زمین پس از ۱۸ ماع از کلنگ‌زنی با پیگیری دستگاه قضا رفع معارض شده است نسبت به تخصیص اعتبار برای عملیات اجرایی این پروژه اقدام تا یکی از مطالبات برحق مردم شهرستان که داشتن درمانگاه تامین اجتماعی است تحقق پیدا کند.

وی ضمن ابراز تاسف از طولانی شدن این فرایند، می‌گوید: مکاتبات زیادی را دراین راستا در مدت مذکور با مشهد و تهران داشتیم امیدواریم در سال آینده با اختصاص اعتبار شاهد شروع بکار این پروژه در شهرستان باشیم.

اعتبار ۱۲ میلیارد تومانی ساخت درمانگاه برگشت خورد

دراین رابطه خبرنگار ما با  مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی تماس تلفنی برقرار کرده و نظر وی را در رابطه با وضعیت این پروژه جویا می‌شود.

حمید داستانی در مورد تعیین تکلیف پرونده زمین درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن می‌گوید: متاسفانه به خاطر طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده معارض، پروژه احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن از اعتبارات سال جاری محروم شد و با توجه به اینکه اعتبارات امسال ابلاغ و در کمیته برنامه ریزی شهرستان ردیفی نداشت پس از بررسی در دایره حقوقی سازمان و تایید نهایی این طرح در اعتبارات سال آینده دارای ردیف اعتباری خواهد شد.

وی با اعلام اینکه ۱۲۰ میلیارد ریال  اعتبار قبلی بخاطر طولانی شدن وضعیت زمین برگشت خورده است، اظهار می‌کند: با توجه به وضعیت تورم اعتبار مورد نیاز آن را نمی‌توان برآورد کرد که در زمان خودش اعتبارسنجی خواهد شد ولی انچه می گ‌شود بیان کرد، حتما ۲ برابر هزینه‌ها خواهد شد.

حالا، یعنی ۱۸ ماه بعد از کلنگ زنی درمانگاهی که نور امیدی در دل بیمه‌شدگان بود، تنها دستاورد مسئولین رفع معارض از زمین است و اعتبار ۱۲ میلیارد تومانی ساخت درمانگاه برگشت خورده است؛  باید منتظر بود تا ببینیم در سال ۱۴۰۱ اعتباری که شاید با وضع تورم موجود نیاز باشد بیشتر شود، دوباره به این پروژه اختصاص خواهد یافت یا خیر؟

گفتنی است؛ مخاطبان در سامانه «فارس من» درخواست ساخت درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن را دو مرتبه با عناوین «ساخت درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن چرا متوقف شد؟» و نیز «چرا کسی پیگیر ساختمان درمانگاه  تامین اجتماعی بردسکن نیست؟» به ثبت رسانده و درخواست پیگیری پیرامون این موضوع را داشته‌اند که خبرگزاری فارس هم طبق تعهدی که به مخاطبان دارد بارها این موضوع را پیگیری و نتیجه را منتشر کرده است؛ این پیگیری‌ها تا ساخت درمانگاه ادامه دارد.

 انتهای پیام/۷۰۰۵۰

منبع: فارس

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه زمین بردسکن درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن فرماندار بردسکن مجتبی شاکری حمید داستانی فارس من ساخت درمانگاه رفع معارض انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

آفتاب‌‌نیوز :

محمد قوچانی مدیر مسئول و سردبیر مجله آگاهی‌نو نوشت:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی.

دو مجله آگاهی نو و کتاب نامه با تولید محتوایی بیش از دوهزار صفحه در سال چهارنفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم، چون بودجه اش را نداریم و تا حالا خودمان همزمان منشی و مدیر هم بوده ایم. درباره این چهارنفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت میکنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. 

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و، چون حرفه روزنامه نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم؛ بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.

مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.

سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو میکنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه نگاران برخورد اداری کنم! 

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیر دولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد. اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم. چرا در شب‌های صفحه بندی که تا صبح کار میکنیم بازرس نمی‌فرستید؟

اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید. قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل میکند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر میشود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره لش را بالا ببریم. روزنامه نگاری را به رسمیت بشناسید ...

رونوشت: 

۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۲. وزارت کار 

۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک

۴. انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران

دیگر خبرها

  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی