Web Analytics Made Easy - Statcounter

کار بیمه قالیبافان از نیمه دوم سال ۹۹ با شتاب بیشتری از کسوی نهادهای مرتبط انجام شد تا جایی که حال قرار است در صورت تامین بودجه بیمه قالیبافان به مدت پنج سال رایگان باشد و اکنون برای یکسال تامین اعتبار شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، آذر ماه سال 99 مدیرعامل اتحادیه تعاونی فرش دستباف با‌ اشاره به تفاهم‌نامه معاونت روستایی ریاست جمهوری و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان شرایط بیمه قالیبافان را اعلام کرده و خبر داده بود که در راستای این تفاهم‌نامه بیمه اجتماعی را برای ۴۰۰ قالیباف در دستور کار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنا به گفته عبدالله بهرامی معاونت روستایی ریاست جمهوری و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایر تفاهم‌نامه‌ای را منعقد کردند که 1400 نفر را به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار دهند. از این تعداد حدود 400 نفر به قالیبافان کشور اختصاص یافت، با توجه به اینکه اتحادیه سراسری فرش دستباف تنها کارگزار رسمی ‌و تخصصی قالیبافان در استان تهران است، اقدام به ثبت‌نام قالیبافان کرده است. هر قالیبافی که فاقد بیمه دولتی باشد، می‌تواند به‌صورت رایگان وارد سامانه اتحادیه به نشانی  http://taavon.co/ شود و ثبت‌نام کند.

 

مدیرعامل اتحادیه تعاونی فرش دستباف همچنین اعلام کرده بود که نوع این بیمه؛ بیمه اجتماعی قالیبافان، صندوق اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایراست. این بیمه مربوط به از کار افتادگی، مستمری و بازنشستگی است. افرادی که دفترچه درمان می‌خواهند باید از دفترچه سلامت استفاده کنند.

 

بنابراین گزارش، ثبت‌نام برای قالیبافان رایگان است. بعد از اینکه قالیبافان ثبت‌نام کردند و لیست به صندوق داده شد، قرار شده است که دولت در سال اول حق بیمه 15سال اول متقاضیان را پرداخت کند. درسال‌های آتی خودشان30 درصد حق بیمه را پرداخت می‌کنند و دولت 70 درصد حق بیمه را پرداخت می‌کند . شرط ثبت‌نام برای متقاضیان سن کمتر از 50 سال است , مدت زمان خدمت برای بازنشستگی مانند تأمین اجتماعی است، شخص می‌بایست 30 سال حق بیمه و سابقه بیمه داشته باشد تا بازنشسته شود و کارت قالیبافی حتماً داشته باشند.

 

این گزارش می افزاید در ادامه اقدامات نهادهای مرتبط در این زمینه فرح‌ناز رافع، رئیس مرکز ملی فرش ایران  نیز 15 دی 99 گفته بود که در راستای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین مرکز ملی فرش ایران و صنعت بیمه پوشش بیمه تکمیلی درمانی قالی‌بافان از طریق شرکت سهامی بیمه ایران به عنوان حامی قالی‌بافان ایرانی در روز گذشته تفاهم شد. قالی‌بافانی که پیش از این تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند نیز می‌توانند از این بیمه استفاده کنند.

 

رافع ادامه‌داده بود: همچنین موضوع بیمه آتش‌سوزی منازل مسکونی قالی‌بافان برای محافظت از اموال آنان و فرش‌های دستبافی که در منازل بافته می‌شود، بیمه حوادث طبیعی مثل سیل، زلزله و برف، بیمه سرقت و حتی نوسانات برقی که ممکن است منجر به آسیب رسانی به لوازم دیجیتالی قالی‌بافان شود، تحت پوشش قرار خواهد گرفت. در این تفاهم‌نامه، همچنین پرداخت اقساطی و ماهانه حق بیمه برای قالی‌بافان در دستور کار قرار گرفت.

 

بنابراین گزارش، علاوه بر آن، موضوع تضمین تولیدات صادرکنندگان فرش دستباف، کمک‌های معیشتی و پرداخت سرمایه در گردش به قالی‌بافان با حمایت و مشارکت بیمه ایران و بانک قرض‌الحسنه مهر در دستور کار است و قرار است که جزئیات حمایت‌ها در قالب بسته‌ای اعلام و اطلاع‌رسانی شود.

 

حالا زهرا کمانی، رئیس اداره فرش استان تهران خبر داده که در صورت تامین بودجه بیمه قالیبافان به مدت پنج سال رایگان خواهد بود و اکنون برای یکسال تامین اعتبار شده است.

 

وی در این باره به ایرنا گفته است: اواخر سال گذشته برای رفع مشکل بیمه قالییافان با صندوق بیمه روستایی و عشایر تفاهمنامه ای منعقد شد و از طریق این صندوق تمام فعالان این صنف (شهری و روستایی) از مزایای بیمه بهره مند می‌شوند. این بیمه شامل قالیباف ها، طراحان، رنگرزان و رفوگران فرش دستباف می شود که کارت مهارت فنی از اتحادیه صنفی قالیبافان، اتحادیه فرش روستایی یا سازمان فنی حرفه‌ای دارند.

 

کمانی بیان کرد: افراد پس از تحت پوشش قرار گرفتن این بیمه می‌توانند سوابق قبلی بیمه خود را به آن اضافه کنند و از مزایای بیمه نظیر از کارافتادگی و بازنشستگی برخوردار شوند.

 

به گفته کمانی، برای بیمه تکمیلی این افراد نیز اخیرا یک تفاهمنامه با بیمه ایران و صندوق قرض الحسنه مهر منعقد شده که قالیباف ها و حرَف وابسته می‌توانند از طریق تلفن همراه با کد دستوری #۳۱۰۰۰*۶۶۵۵* از مزایای سه سال بیمه تکمیلی و ۲۰ میلیون وام چهار درصد بهره مند شوند.

 

وی با بیان اینکه پس از ثبت نام متقاضیان برای دریافت تسهیلات در صورت تایید مدارک ظرف ۲۴ ساعت معرفی‌نامه برای بانک صادر و برای متقاضی ارسال می شود، ادامه داد: این وام از طریق ضمانت یک کارمند و بازنشسته دولت، معرفی از طریق افرادی که پروانه کسب دارند و برگه سهام دولت قالیبافان قابل پرداخت است.

 

به گفته کمانی، این تسهیلات برای متقاضیان بیمه تکمیلی در نظر گرفته شده است که پنج میلیون تومان آن بابت خدمات درمان، از کار افتادگی، حریق و آتش سوزی، عمر و سرمایه با پوشش سه سال کسر می‌شود و ۱۵ میلیون تومان دیگر به صورت کارت‌ های اعتباری برای خرید کالای ایرانی در اختیار قالیباف ها قرار می‌گیرد.

 

یادآور می شود: ۴۲ هزار قالیباف و افراد شاغل در حرفه های وابسته آن، نظیر طراح، رنگرز، رفوگر به صورت شناسنامه دار در استان تهران فعال هستند که حدود هشت هزار و ۷۰۰ نفر آنها تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند. ظرف سه ماه اخیر ۲۷ هزار نفر نیز برای برخورداری از بیمه روستایی و عشایری به صندوق بیمه معرفی شده اند و نام نویسی تا پایان سال ادامه دارد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیمه قالیبافان قالیبافان قالیبافی بیمه قالیبافان بیمه قالیباف بیمه اجتماعی بیمه تکمیلی قالی بافان فرش دستباف تفاهم نامه صندوق بیمه پوشش بیمه تحت پوشش حق بیمه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد قوچانی سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌. متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی

دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند. مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است. سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم! ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... ۲۵۹۵۷ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901166

دیگر خبرها

  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی