Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تامین اجتماعی ایلام گفت: ماهانه 410 میلیارد ریال برای ارائه خدمت به مستمری بگیران، تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت در استان پرداخت می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام، سهیلا ملکشاهی خاطرنشان کرد: سازمان تامین اجتماعی ایلام دارای 101 هزار و 700 نفر بیمه شده و 15 هزار نفر مستمری بگیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این سازمان با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و توجه خاص ایشان به تولید و تولید کنندگان و با وجود مطالبات خود سازمان تامین اجتماعی، نه تنها در مقابل تولیدکنندگان نبوده بلکه در کنار آنها با تسهیل روند پرداخت حق بیمه توسط کارفرمایان و اقساط حضور داشته است.
ملکشاهی با بیان این که در استان باعث تعطیلی هیچ کارگاهی نشده ایم، گفت: یکی از بخشنامه های اخیر تامین اجتماعی که خبر خوشی برای بخشی از بیمه شدگانی است که بیمه کامل دریافت نمی کنند، تکمیل سوابق بیمه ای آنها و پرداخت 30 روزه بیمه آنهاست.
امکان اعلام غیرحضوری سابقه بیمه به موسسات فراهم شد
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام با اشاره به خدمات الکترونیک سازمان تامین اجتماعی در استان اظهار کرد: این اداره هم اکنون با 9 شعبه اصلی و سه شعبه اقماری فعال، یک کارگزاری رسمی فعال و یک بایگانی راکد مستقر در شهر ایلام خدمات مورد نیاز را به بیمه شدگان، کارفرمایان و مستمری بگیران ارائه می دهد.
ملکشاهی افزود: سامانه نامنویسی غیرحضوری کارگاه و پیمان به منظور متمرکزسازی اطلاعات هویتی کارگاه های سراسر کشور اجرایی شده است.
وی ادامه داد: بهینه سازی فرآیند نامنویسی کارگاه و پیمان در سیستم سبا با برقراری تعاملات سازنده و موثر سازمان ها و شرکت هایی همچون ثبت احوال، سازمان ثبت شرکت ها، شرکت پست، امکان صحت سنجی و شفاف سازی اطلاعات و ابعادهویتی در سامانه‌های کاربردی در بستر دولت الکترونیک در شعب شهرستان های استان اجرایی شده است.
ملکشاهی گفت: تمامی فرایندهای نامنویسی از بیمه شدگان، به صورت آنلاین انجام و درپایان به هر بیمه شده یک شماره اختصاصی (SSN (Social Security number تخصیص داده می شود.
مدیر کل تامین اجتماعی استان ایلام به روش های غیر حضوری تمدید دفترچه تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: اعتبار دفترچه درمانی به صورت آنلاین و در زمان مراجعه به مراکز درمانی با روش اینترنتی و غیر اینترنتی شامل بارکدخوان با استفاده از دوربین موبایل، شماره گیری USSD کد دستوری #114204* یا #14204، نرم افزار اپلیکیشن" تامین اجتماعی من" و سامانه‌های اینترنتی medical.tamin.ir و pwa.tamin.ir و کد دستوری #1666* بیمه سلامت قابل استعلام است.
ملکشاهی اظهار داشت: دفترچه‌های درمانی که هم اکنون اعتبار دارند، نیازی به استعلام مجدد اعتبار توسط مرکز خدمت دهنده نیست و بیمه شدگان تأمین اجتماعی نیز می‌توانند اعتبار دفترچه‌های خود را با 6 روش ذکر شده استعلام وتا آخرین برگ دفترچه درمانی خود را بدون نیاز به تمدید اعتبار حضوری، استفاده کنند.
وی همچنین افزود: امکان اعلام غیر حضوری سابقه بیمه به موسسات از سوی سازمان تامین اجتماعی فراهم شده و بیمه شدگان موسسات و نهادهای مرتبط با آنها می توانند بدون مراجعه حضوری به شعب سازمان تامین اجتماعی و فقط مراجعه به درگاه خدمات الکترونیکی این سازمان به نشانی eservices.tamin.ir سوابق تایید شده خود را در صندوق شخصی نگهداری کنند و دسترسی مشاهده آن را از طریق کد پیگیری به هر سازمان یا نهاد متقاضی ارائه کنند.
مدیر کل تامین اجتماعی استان ایلام ادامه داد: امکان ثبت اینترنتی درخواست بازنشستگی بیمه شدگان، مشاهده سوابق بیمه شدگان، ارسال لیست های ماهیانه کارفرمایان، صدور و پرداخت غیر حضوری برگ های پرداخت، مشاهده فیش های مستمری بگیران از دیگر اقدامات این سازمان برای ارائه خدمات به بیمه شدگان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی کل تامین اجتماعی بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۳۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟

 محمد قوچانیروزنامه نگار و سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌.   متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:   این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند.   فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند.

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.   مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.   سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم!

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نقطه جوش تلویزیون؛ از قوچانی تا آذری‌جهرمی/ وقتی «اوج» به داد «سیما» می‌رسد!

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲