Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اعتبار دفترچه‌های بیمه از طریق سامانه‌های تحت وب و USSD امکان پذیر شد و نیازی به حضور فیزیکی افراد نیست. تاریخ انتشار: 15:20 - 08 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۵۱۲۳۵

خبرگزاری میزان - آنا نوشت: با شیوع کرونا هر سازمان و نهادی که به نوعی به ارائه خدمات عمومی به مردم می‌پرداخت سعی کرد تا با اتخاذ تدابیری نسبت به کاهش مراجعات مردمی و کاهش حضور مراجعین در ادارات اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این سازمان‌ها، تأمین اجتماعی بود که به‌دلیل پوشش وسیع بیمه‌ای خود با طیف گسترده‌ای از افراد به‌ویژه در بحث تمدید دفترچه‌های بیمه سرو کار داشت که در این میان یکی از مهم‌ترین اقدامات در این بخش تمدید یکپارچه و غیرحضوری تاریخ دفترچه‌های بیمه بود.

تأمین اجتماعی در اقدامی جدید اعتبار دفترچه‌های بیمه را حذف و اعتبارسنجی الکترونیکی را جایگزین آن کرده است، به‌طوری‌که مهر تمدید اعتبار دفاتر درمانی را که نیازمند حضور فیزیکی افراد بود را حذف و استعلام از سامانه‌های تحت وب و USSD را در تمامی مراکز درمانی و تشخیصی طرف قرارداد، جایگزین کرد.

درخصوص نحوه تعویض دفترچه‌های درمانی نیز کلیه بیمه‌شدگان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه eservices.tamin.ir از طریق منوی خدمات درمانی و دفترچه درمانی، نسبت به درخواست تعویض دفترچه درمانی خود اقدام کنند.

این اقدام در راستای کاهش مراجعات و جلوگیری از ازدحام جمعیت صورت می‌گیرد که در آن پس از درخواست در سامانه، واحد‌های صدور دفترچه بیمه اقدام به چاپ و آماده‌سازی دفترچه می‌کنند و متقاضیان به محض مراجعه و ارائه دفترچه قدیمی در کم‌ترین زمان، دفترچه درمانی تجدید شده را دریافت خواهند کرد.

گفتنی است سازمان تأمین اجتماعی به‌دنبال آن است تا در آینده نزدیک از طریق اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی فرآیند انجام امور درمانی را به‌طور کامل الکترونیکی کند.

در همین زمینه: جزئیات تمدید اعتبار دفترچه‌های بیمه بدون مراجعه حضوری

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دفترچه بیمه تامین اجتماعی دفترچه های بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۴۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار سوم تمدید شد
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تا 12 اردیبهشت 1403