Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز  چهارشنبه ایرنا از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، اگر تا دیروز ارائه خدمات بدون حضور و مراجعه مردم یک ضرورت بود امروز در شرایطی که جهان با اپیدمی کرونا مواجه است و تمامی ابعاد زندگی شخصی و اجتماعی بشر را تحت تاثیر قرار داده است،  ارائه این نوع خدمات انتخاب نیست بلکه اینگونه سرویس دهی یک نوع اجبار است و تجربه زندگی متناسب با این شرایط یک فراضرورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو سازمان ها در این دوره شاید به ضرورت خدمات غیرحضوری خود را رصد کردند و مجددا توانایی ها و کاستی های خود را مورد بررسی قرار دادند تا  بتوانند خدمات نوینی را ارائه کنند که تا ماهها وسالهای قبل از ارائه آن معذور بودند. در حال حاضر به نوعی شاهد پوست اندازی خدمات الکترونیکی سازمان ها هستیم و مرتب با خبرهای خوبی از این دست مواجه می شویم که سازمان ها موفقیت های خود را در این زمینه معرفی می کنند.

تامین اجتماعی نیز از سازمان هایی است که با مخاطبان گسترده روبرو است و خدمات متعددی ارائه می کند و در سالهای اخیر توسعه خدمات غیرحضوری را در دستور کار قرار داده است و بسیاری از خدمات از جمله ارسال و پرداخت حق بیمه، سوابق بیمه، درخواست کمک هزینه ها و ... را اینترنتی عرضه می کند. شرایط ارائه حداکثری خدمات غیرحضوری در ایام پیک کرونا از هر زمان دیگر ضروری می نمود و بر این اساس تامین اجتماعی یکبار دیگر سرویس های الکترونیکی خود را مورد بررسی قرار داد و آن خدماتی که بیشترین مراجعه را به واحدهای خود داشته و می توانند بدون حضور فیزیکی آن ها را انجام دهند را غیرحضوری کرد.
از مهمترین خدماتی که بار مراجعه فراوان داشت و در ایام کرونا آن را به صورت غیرحضوری ارائه کرد حذف اعتبار دفترچه است و از ابتدای خرداد امسال ۶ روش اینترنتی و غیر اینترنتی آماده شده است که بیمه شدگان و بازنشستگان بدون مراجعه به شعب و کارگزاری ها اعتبار دفترچه خود را استعلام می کنند.
دکتر مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی می گوید:« ۴۵ میلیون نفر در کشور دفترچه تامین اجتماعی دارند. گام نخست درباره حذف دفترچه تامین اجتماعی برداشته شد و دفترچه‌های کنونی به تمدید حضوری اعتبار نیاز ندارند و استعلام اعتبار دفترچه‌ها به روش غیرحضوری انجام می‌شود.
وی می افزاید: پارسال ۹۷ میلیون مورد مراجعه افراد به شعب و کارگزاری‌های تامین اجتماعی داشتیم که از این تعداد, ۳۸ و نیم میلیون نفر یعنی حدود ۴۰ درصد فقط برای تمدید دفترچه مراجعه می‌کردند و اکنون این مراجعات را نداریم.»
در صورتی که بیمه شدگان و بازنشستگان بخواهند از استعلام دفترچه خود با خبر شوند می توانند از یکی از روش های اعلام شده استفاده کنند.اعتبار دفترچه های درمانی که در اختیار بیمه شدگان این سازمان قرار دارد از طریق بارکدخوان تعبیه شده( با استفاده از دوربین موبایل) و یا ورود کدملی در وب اپلیکیشن به آدرس pwa.tamin.ir، از طریق بستر USSD با شماره گیری کد دستوری #۱*۱۴۲۰*۴* یا #۱۴۲۰*۴*، کد دستوری  #۱۶۶۶*بیمه سلامت و سامانه اینترنتی به آدرس medical.tamin.ir  قابل استعلام است.
 اقدام سازمان تامین اجتماعی در کاهش مراجعه قابل ملاحظه به واحدهای اجرایی ضمن اینکه رضایت بیمه شدگان را به دنبال داشت و مقامات و مسئولان کشور نیز این اقدام را تحسین کردند. دکتر روحانی، رئیس جمهور در جلسه ۷ مرداد شورای عالی فناوری اطلاعات ، تمدید الکترونیکی دفترچه‌های بیمه و صدور۲۳ میلیون نسخه الکترونیکی در ایام کرونا را گامی مهم در حذف کاربری دفترچه بیمه عنوان می کند و می گوید: «همپوشانی بیمه‌ها تا حد مطلوبی رفع شده است ولی این حد کفایت نمی کند. مردم تنها با همان کارت هوشمند ملی یا شماره ملی باید خدمت سلامت خود را دریافت کنند و وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت ایران و سازمان تأمین اجتماعی باید مسیر نسخه الکترونیکی را با سرعت بیشتر اجرایی کنند.»
بیمه شدگان و بازنشستگانی که در مورد نحوه استعلام اعتبار دفاتر درمانی سئوال دارند می توانند سئوالات خود را از مرکز ارتباط مردمی۱۴۲۰ بپرسند و پاسخ خود را دریافت کنند.
رییس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی نیز در این زمینه می گوید: «چنانچه بیمه شدگان عزیز سازمان تامین اجتماعی در خصوص حذف اعتبار دفاتر درمانی سوال دارند می توانند با تماس با مرکز ارتباطات این سازمان به شماره تلفن۱۴۲۰ پاسخ خود را دریافت کنند.
وی می افزاید: زیرساخت های این طرح به صورتی آماده شده است که در هر ثانیه ۷۰۰ استعلام پاسخ داده می شود و هیچ ازدحامی در خطوط نیست.»
سازمان تامین اجتماعی تلاش می کند تا پایان سال جاری دفترچه کاغذی را حذف کند البته این اقدام نیاز به هماهنگی و همکاری با بخش های متولی دارد.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی شورای عالی فناوری اطلاعات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی شورای عالی فناوری اطلاعات سازمان تامین اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی شورای عالی فناوری اطلاعات سازمان تامین اجتماعی خدمات غیرحضوری اعتبار دفترچه بیمه شدگان دفترچه ها سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۹۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی